Producten

Sluiten ×

Retourneren

Variabele garantie

Op elk product op de website staat aangegeven hoeveel jaar garantie er op dat product zit, niet elke fabrikant biedt dezelfde garantie, vandaar dat wij op elk product hebben aangegeven hoeveel jaar garantie er op dat product zit, u zult zien dat alle producten van één fabrikant dezelfde garantie hebben, het wordt niet per product bepaald, het wordt per fabrikant bepaald, daarom hebben alle producten van één fabrikant dezelfde garantie.

14 dagen recht op retournering

Als u het product wilt terugsturen, moet u ons via e-mail contacteren met uw bestelnummer, het product dat defect is, wat het defect is en ook hoe het defect ontstaan is. Als u begeleidende foto's van het defect heeft, zal dat het proces versnellen. U krijgt dan de retourgegevens per e-mail toegestuurd, samen met het retournummer voor de terugzending. Let op: alle retourzendingen zijn de verantwoordelijkheid van de klant en u moet ervoor zorgen dat ze beschermd en veilig teruggestuurd worden.

2-5 jaar garantie

Na de periode van 14 dagen wordt de reparatiegarantie ingeroepen, de garantie kan van 2 jaar op sommige producten tot 5 jaar op andere duren, elke fabrikant/merk heeft vastgestelde garantielengtes, zoals aangegeven bij elk van de producten op onze website. Afhankelijk van de fabrikant die u gekocht heeft, heeft u van 2 jaar tot maximaal 5 jaar de tijd voor een reparatie aan het product. Mocht het product onrendabel geacht worden om te repareren (de reparatie kost meer dan waarvoor het product gekocht kan worden) dan krijgt u een vervangend product. Om van deze garantie gebruik te maken moet u het product eerst bij ons registreren, zodat wij een dossier hebben voor wettelijke doeleinden, alle informatie wordt u per e-mail toegestuurd. Als u een reparatie nodig hebt, kunt u contact met ons per e-mail naar info@webtronic.nl opnemen met het defect aan het product en eventueel foto's van het defect, wij zullen u dan een retournummer geven en gegevens voor de retourzending, die door ons team onderzocht zal worden en dan doorgestuurd zal worden naar de officiële reparateur van de fabrikant. Als het product beschadigd of verkeerd gebruikt is, vervalt de garantie en worden u de reparatiekosten meegedeeld voordat de reparatie plaatsvindt, zodat u kunt beslissen of u de reparatie wilt voortzetten.

Retourneerprocedure

U heeft 14 dagen het recht om uw product terug te sturen, dit is uw recht om uw geld terug te krijgen of om te ruilen. Als uw product binnen 14 dagen defect gaat, heeft u opnieuw recht op terugbetaling of omruiling. Als het product door de gebruiker beschadigd is, vervalt het recht op terugzending. Om onder het 14 dagen recht te retourneren moet u binnen 14 dagen na ontvangst van het product contact met ons per e-mail naar info@webtronic.nl, zodra wij de retourgegevens bevestigd hebben, inclusief het retournummer, heeft u dan nog 14 dagen om het product terug te sturen. Mocht u door vakantie of andere gebeurtenissen niet in staat zijn binnen deze periode terug te sturen, dan moet u ons dat laten weten bij het verzoek om terug te sturen, als u dat niet doet en als u niet binnen de 14 dagen na ontvangst van de retourgegevens terugstuurt, dan is het recht om terug te sturen ongeldig en zal het niet meer geaccepteerd worden.

Retourneerkosten

Als u een product binnen 14 dagen terugstuurt omdat u het product verkeerd ontvangen heeft van Web-tronic dan betalen wij de terugzending van het product tot een bepaald bedrag, deze kosten zijn afhankelijk van de locatie vandaar dat u contact met ons op kunt nemen via e-mail. Als u een product binnen 14 dagen terugstuurt vanwege een defect dan betalen wij ook voor het terugsturen van het product tot een bepaalde prijs, ook deze prijs is afhankelijk van de plaats waar u het product koopt, neem daarom contact met ons op via email. Als u binnen 14 dagen een product terugstuurt omdat u van gedachten veranderd bent of omdat u het verkeerde product besteld hebt, dan zijn de kosten van de terugzending voor uw rekening. Voor reparaties onder garantie na 14 dagen en tot 5 jaar bent u verantwoordelijk om naar ons terug te sturen, wij betalen echter om het product naar u terug te sturen.

Mocht u vragen hebben over het bovenstaande, neem dan contact met ons per e-mail naar info@webtronic.nl