Producten

Sluiten ×

Betalingsopties

Een bestelling plaatsen

Webtronic neemt veiligheid zeer serieus, onze website wordt beschermd door Comodo, die de wereldleider zijn in cyberbeveiligingsoplossingen. Overal op deze website is Comodo beveiligd en beschermd en de meeste websites hebben één beveiligingslaag, maar om het nog veiliger te maken heeft Web-tronic nog een beveiligingslaag wanneer u op de betaalpagina komt, zodat u dubbel beschermd bent wanneer u uw gegevens invoert.

Voor meer informatie over Comodo klikt u hier: https://www.comodo.com/

Betalingsopties

Webtronic biedt verschillende betalingsmogelijkheden, wij accepteren de volgende betalingsmogelijkheden:',

Mastercard, VISA, VISA Debit, VISA Electron, Maestro, American Express (AMEX), Apple Pay, SOFORT, Dotpay, iDEAL en Nordea. Alle houders van krediet- en debetkaarten zijn onderworpen aan validatie en autorisatie door zowel ons als de uitgever van de kaart, om de veiligheid te handhaven en fraude te voorkomen. Internetfraude is illegaal en daders zullen in alle gevallen vervolgd worden.Hoe te bestellen

Stap voor stap gids

Stap Een

Voeg een willekeurig product aan uw mandje toe, vul uw factuuradresgegevens in en als u het op een ander adres wilt laten bezorgen, kies dan ander afleveradres en vul het afleveradres in, druk daarna op verzenden.

Stap Twee

U krijgt dan de keuze uit welke betaaloptie u wilt kiezen, u kunt kiezen uit Mastercard, VISA, VISA Debit, VISA Electron, Maestro, American Express (AMEX), Apple Pay, SOFORT, Dotpay, iDEAL en Nordea. Klik op de betalingsoptie van uw voorkeur.

Stap Drie

U komt dan op de betaaloptie van uw keuze en u voert uw betalingsgegevens in, als u Visa of Mastercard gekozen hebt, wordt u gevraagd naar 3D secure, dat zijn fraudepreventie-initiatieven van de kaartuitgevers. U moet deze controle doorstaan om uw bestelling te kunnen afronden. Zodra u uw gegevens hebt ingevoerd drukt u op verzenden en u krijgt onmiddellijk antwoord van uw betalingsprovider of uw bestelling aanvaard of geweigerd is.

Hoe lang na mijn betaling wordt de bestelling verstuurd?

Wij verzenden uw bestelling binnen 24 uur na ontvangst van de betaling, zolang het product op voorraad is op het moment dat u uw bestelling plaatst, de verzending van de bestelling hangt af van de succesvolle betaling, de meeste betalingen geven u onmiddellijk antwoord, maar zie onze handige tabel hieronder om u een beter inzicht te geven.

Type

Hoe lang duurt het voor een betalingsbeslissing?

Visa/Mastercard/Maestro

Onmiddellijke beslissing

Sofort

Onmiddellijk tot 10 Minuten

iDeal

Onmiddellijk tot 10 Minuten

Trustly

Onmiddellijk tot 1 Uur

Google Pay

Onmiddellijk tot 10 Minuten

Apple Pay

Onmiddellijke beslissing

AMEX

Onmiddellijke Beslissing

Vaak gestelde vragen

 • Waarom is mijn bestelling geweigerd?

  Er kunnen een aantal redenen zijn waarom uw bestelling geweigerd is, en het ligt zelden aan het geldbedrag dat u beschikbaar hebt om uit te geven. Het kan te maken hebben met veiligheid, bijvoorbeeld dat het niet tot uw normale uitgavenpatroon behoort, of het kan een transactielimiet zijn, waarbij mensen een limiet per transactie hebben, bijvoorbeeld van 1000EUR per transactie, maar zij zijn zich daar niet van bewust. Web-tronic kan u vertellen waarom het geweigerd is, maar kan het probleem niet oplossen, u moet contact opnemen met uw betalingsprovider of kaartuitgever om het probleem op te lossen.

 • Wat is 3D Secure?
  3D secure zijn fraudepreventie-initiatieven die door kaartuitgevers worden gelanceerd. Verified by Visa (VbV) en MasterCard Secure Code (MSC) werken op dezelfde manier. De authentificatie werkt met wachtwoorden die door u worden ingesteld om u te beschermen wanneer u online winkelt. Veel klanten registreren hun betalingsauthenticatie bij de uitgever van hun kaart. Als u uw kaart echter nog niet geregistreerd hebt, kunt u zich tijdens de transactie registreren. U moet uw kaartgegevens invoeren en een wachtwoord instellen in het beveiligde venster. Als u uw kaart eenmaal geregistreerd hebt, hoeft u in de toekomst bij online-winkelen alleen nog maar uw wachtwoord in te voeren.
 • Wat gebeurt er nadat mijn bestelling succesvol is?

  U ontvangt een orderbevestiging, u ontvangt dan binnen de volgende 24 uur (weekenden en feestdagen niet meegerekend) een verzendingsmail met de gegevens van uw zending en wanneer u uw bestelling kunt verwachten. Uw bestelling zal dan volgens die data geleverd worden.

 • Waarom staat mijn bank niet vermeld bij de bankbetalingsopties?

  Op Sofort, iDeal en Trustly ziet u alleen de banken die met deze systemen werken, wij kunnen deze banken niet beïnvloeden of veranderen en de vermelde banken zijn de enige banken waaruit u kunt kiezen.