Producten

Sluiten ×

Over ons

Als u zich afvraagt hoe we hier gekomen zijn, er is meer aan Web-tronic dan alleen geweldige prijzen...

Passie & Klein begin

Ontstaan in 2006 door een groep professionals met ervaring en passie voor elektronica, is Web-tronic begonnen als een kleine winkel, ten dienste van de lokale gemeenschap, alvorens over te gaan tot online verkoop op marktplaatsen in heel Europa, zoals Amazon en Ebay. Na veel succes met de verkoop via Amazon en Ebay hebben we onze eigen lokale websites opgezet, waar we nog steeds dezelfde producten aanbieden als op de marktplaatsen, maar nu nog goedkoper, de besparing die we maken doordat er geen marktplaatscommissie is, geven we direct door aan de klant.

Web-tronic wil nu niet alleen op websites van concurrenten verkopen maar ook rechtstreeks, om zo de enige bron te worden voor uw behoeften aan consumentenelektronica, al een aantal jaren bedienen wij klanten voor Fotografische en Consumentenelektronica artikelen, wij brengen dit op een groter niveau. Bovendien, aangezien wij geboren zijn als elektronicabedrijf: wij hebben kennis van de producten die wij verkopen en geven ook om de veiligheid in elk stadium van uw aankopen, van het eenvoudig doorbladeren van de website tot aan de levering van uw bestelling.Grote Toekomst

Met onze uitbreiding is onze voorraad uitgebreid, wat betekent dat we meer producten kunnen aanbieden en tegen een gereduceerd tarief in vergelijking met marktplaatsen. Onze website heeft Web-tronic in staat gesteld meer klanten te bedienen zowel lokaal als internationaal terwijl we alle nieuwste producten op voorraad hebben wanneer u klaar bent om te bestellen. Deze uitbreiding heeft geleid tot nog scherpere prijzen en sterkere logistieke relaties, waardoor de leveringsdoelstellingen steeds gehaald worden. De toekomstige groei van Web-tronic zal blijven stijgen met een focus op service en prijs terwijl we onze kernwaarden blijven handhaven.

Kernwaarden

Onze cultuur is vandaag de dag nog hetzelfde als in 2006, we kunnen met trots zeggen dat we duizenden tevreden klanten hebben bediend via een verscheidenheid aan platforms. Wij geven veel om wat wij doen en wat wij proberen te bereiken. Wij zorgen ook voor het milieu met milieuvriendelijke verpakkingen, wat betekent dat u nooit een enorme doos zult krijgen voor een klein artikel, wij werken papierloos, terwijl wij ook al onze verpakkingen en alle defecte of weggegooide producten recyclen, wij geloven in het zorgen voor het milieu en dit is wat van het belangrijkste aspect binnen ons bedrijf.

Waarom Webtronic kiezen?

 • Price Match Promise

  Wij matchen alle verkopers, zelfs in de uitverkoop!
 • Uitstekend Beoordeeld

  Uitstekend beoordeeld met meer dan 15.000 klanten
 • Gratis levering & retour

  Onze experts leveren 100-en apparaten elke dag.
 • Alle producten zijn nieuw

  Wij verkopen alleen nieuwe producten op deze website, er zijn geen retouren of gebruikte/gereviseerde producten, alleen nieuwe.