Producten

Sluiten ×

Fuji GFX 100S + Gratis Batterij (Zomer Promotie)

4.8/5 (48 Beoordelingen van Klanten)
€4299 €5899
Garantie Gratis 5 jaar garantie
Levering Definitieve prijzen geleverd overal in Nederland
Prijzen Prijsbelofte in Nederland
Nieuw Alle producten zijn nieuw

Specificatie

  • Ultieme resolutie, betrouwbare verwerking: aangedreven door Fujifilm's krachtige X-Processor 4 Quad-Core CPU, GFX100S gebruikt zijn 102MP, back-verloskundige grote formaat CMOS-sensor om echt verbluffende resultaten te creëren. Creëer opmerkelijk gedetailleerde stilstaande afbeeldingen die verbazingwekkende kleur betwist en rijk schaduwdetail, met voldoende dynamisch bereik om verbazingwekkende push- en pull-aanpassingen in postproductie mogelijk te maken. Of gebruik Pixel Shift Multi-Shot om ultrahoge resolutie 400mp stills met opmerkelijke details te maken. Noteer in de videomodus 4K/30P-beelden in 10-bit F-log of 12-bits PROORS RAW, met een ongelooflijk mooie scherptediepte, voor een look die is gemaakt voor het zilveren scherm.
  • Klein, maar stabiel: het zitten in het hart van GFX100S is een nieuw ontwikkelde sluiter- en IN-beeldstabilisatiesysteem (IBIS) dat u zorgt dat u altijd het meeste uit de extreme resolutie van de 102MP-beeldvormingssensor van de camera haalt. Hoewel in grootte verminderd, vergeleken met hun tegenhangers in GFX100, bieden beide elementen ongelooflijke prestaties, met de nieuwe sluiter die in staat is om 5 fps continu te schieten en de unieke, vijfassige IBI's die nu in combinatie met GF-lens optische beeldstabilisatie (OIS) werken om te voorzien om te voorzien tot 6 stops van correctie. Met dergelijke uitstekende prestaties bevrijdt GFX100S je van een statief en laat je blijven creëren, zelfs als het licht laag is.
  • Het scherpe uiteinde van AF -technologie: met een geavanceerde fasedetectie autofocus (AF) -systeem, GFX100S speerhouders een geheel nieuw tijdperk van grote formaat digitale camerasystemen. Een bijgewerkt autofocus -algoritme brengt proefpersonen in focus in zo snel als 0,18 sec, zelfs in lichtniveaus zo laag als -5.5ev. Deze buitengewone prestaties worden versterkt door de aanwezigheid van fase detecteren autofocuspixels over bijna 100% van het frame, wat resulteert in volledige precisie, ongeacht waar het onderwerp is. Gfx100S, gecombineerd met responsieve tracking en betrouwbare gezicht/oogdetectie, kunnen fotografen met grote formaat genieten van betrouwbaar nauwkeurige AF, zelfs in situaties met lage contrast.
  • Grote indeling heeft nog nooit zo gevoeld: het GFX-systeem heeft al een sterke reputatie voor het nemen van fotografie met hoge resolutie uit de studio en in de wereld, maar GFX100S gaat nog verder. Het heeft niet alleen een super-stoere magnesium-legering behuizing, maar het is ook gemaakt om in temperaturen te werken zo laag als 14 ° F (-10 ° C) en stof- en weerbestendig te zijn voor die off-road momenten . Bij minder dan 2 pond (900 g) is de compact in grootte vergelijkbaar met veel full-frame camera's, maar het bevat een ongelooflijke, 102MP-sensor die bijna twee keer de fysieke grootte is van de typische full-frame sensor! Simpel gezegd, of u nu handheld portretten op locatie maakt of landschappen in de externe wildernis inlijsten, GFX100S zal u echt de extreme kracht van het grote formaat laten benutten.
  • iconische kleur gemaakt voor u: de expertise van Fujifilm in kleurwetenschap is legendarisch onder beeldmakers. Al meer dan 86 jaar is Fujifilm verantwoordelijk voor enkele van 's werelds meest iconische foto's en films. GFX100S geeft u toegang tot deze schat aan ervaring met een druk op de knop, aangedreven door een van 's werelds meest veelgeprezen digitale kleurverwerkingsmotoren. Met een keuze uit 19 exclusieve Fujifilm -filmsimulatiemodi, is het gemakkelijk om een ​​fantastische kleur rechtstreeks uit de camera te bereiken. Met een nieuwe filmsimulatiemodus om te verkennen - nostalgische neg. - Het is misschien de moeite waard om hier wat meer tijd door te brengen dan je oorspronkelijk dacht. '

Inhoud Van De Doos

Li-ion batterij NP-W235 AC POWER-ADAPTER AC-5VJ Plug Adapter USB-kabel Schouderband Cap Hot schoenafdekking Kabelbeschermer Eigenaarhandleiding

Mensen Die Bekeken Hebben, Kochten Ook ...

Gerelateerde Producten