Producten

Sluiten ×

Fuji 30mm F3.5 R GF WR + Gratis UV en CP Filter (Zomer Promotie)

4.6/5 (52 Beoordelingen van Klanten)
€1499 €1649
Garantie Gratis 5 jaar garantie
Levering Definitieve prijzen geleverd overal in Nederland
Prijzen Prijsbelofte in Nederland
Nieuw Alle producten zijn nieuw

Specificatie

  • 'Ontwikkeld om ongelooflijke beeldkwaliteit te bieden: GFX -systeemcamera's produceren afbeeldingen met een ongelooflijk hoge resolutie. Dit vereist dat lenzen nauwkeurig worden ontworpen, zodat ze afbeeldingen met duidelijkheid en detail goed kunnen oplossen. GF30MMF3.5 R LM WR bestaat uit 13 elementen in 10 groepen, waaronder twee asferische en twee ED -lenselementen om sferische aberratie en vatvervorming te minimaliseren. Vermaakt om scherpe beelden, rijke tonen en zeer weinig focusademhaling te produceren, deze lens is compact en perfect geschikt voor de behoeften van elke fotograaf.
  • Lichtgewicht en veelzijdig voor elke opnamesituatie: weegt slechts 1,2 lb (510 g), GF30MMF3.5 R WR is ongelooflijk compact en draagbaar, ondanks dat het voor een groot formaat camerasysteem is. Gecombineerd met zijn 24 mm equivalente brandpuntsafstand, is deze lens een geweldige keuze voor landschap, straatfotografie of groothoek omgevingsportret omdat het gedurende de afbeelding rand-tot-rand scherpte zal behouden.
  • Snelle, stille en zeer nauwkeurige AF: de grootte en het gewicht van de focusgroep is klein en compact, wat de lens helpt om snel en nauwkeurig de focus te bereiken, ongeacht de situatie.
  • Weerbestendig om de beelden te houden: werk onbevreesd in stoffige of vochtige omgevingen en houd gemoedsrust in vries of vreselijk hete, vochtige omstandigheden. Weer afgedicht om te beschermen tegen vocht en stof, deze lens is in staat om in temperaturen te werken tot 14 ° F (-10 ° C) en is klaar om afbeeldingen te maken wanneer u bent. '

Inhoud Van De Doos

Voor- en achterste lensdoppen, lenskap, lenszakje

Mensen Die Bekeken Hebben, Kochten Ook ...

Gerelateerde Producten