Producten

Sluiten ×

Sony 14mm F1.8 GM FE + Gratis UV en CP Filter (Zomer Promotie)

4.7/5 (53 Beoordelingen van Klanten)
€1219 €1319
Garantie Gratis 5 jaar garantie
Levering Definitieve prijzen geleverd overal in Nederland
Prijzen Prijsbelofte in Nederland
Nieuw Alle producten zijn nieuw

Specificatie

  • 'De Fe 14mm F1.8 GM levert ongelooflijke G-masterkwaliteit en prestaties met een nieuw perspectief vanuit een ultradoekhoekveld en heldere F1.8-diafragma- allemaal in een compact en lichtgewicht ontwerp. Ideaal voor astrofotografie, architectuur, landschap en zelfs portretten en filmopnamen, het levert een buitengewone resolutie en prachtige bokeh met precisie -focusprestaties. Twee XA (extreme asferische) elementen, één asferisch, twee ED (extra-laag dispersie) glas en één super ed-element in combinatie met Nano AR Coating II dragen allemaal bij aan hoog-contrast, hoge resolutie resultaten met hoek-tot-hoofdscherpte en Verminder chromatische aberratie, flare en spook.
  • F1.8 Max 9-blade cirkelvormige diafragma maximaliseert de schoonheid van deze prime-lens met een groot schakel, wat bijdraagt ​​aan indrukwekkende beelden waarin het onderwerp opvalt tegen een soepel onschuldigde voorgrond en achtergrond, evenals perfect ronde punten van ontbrand licht. Eén super ed (extra lage dispersie) en twee ED-glazen elementen verminderen de flare en spook aanzienlijk door axiale chromatische aberratie en chromatische aberratie (vanwege verschillen in vergroting) uit beeld te halen. Resolutie en Bokeh worden gemaximaliseerd terwijl precies de weergave van randen zonder rand of onnatuurlijke kleuring tot de beeldranden achterblijven.
  • Duidelijke voordelen voor het maken van films voor alle soorten contentmakers met de ultra-brede gezichtshoek van 14 mm, twee XD (extreme dynamische) lineaire motoren voor snel, precieze autofocus en tracking, een heldere F1.8 maximale diafragma voor prachtig geblokkeerde achtergrond Bokeh, uitstekende close-upprestaties en een klasse toonaangevend compact en lichtgewicht ontwerp. Naast het kleine formaat en het lichtgewicht, maakt het interne focusontwerp het handig voor gebruik op compacte gimbals of grepen voor vlogging en andere toepassingen. '

Inhoud Van De Doos

Voorkap, achterste dop (ALC-R1EM), filtersjabloon, lenskoffer

Mensen Die Bekeken Hebben, Kochten Ook ...

Gerelateerde Producten