Producten

Sluiten ×

Panasonic Lumix DC-S1H + 24-105mm F4 S Macro O.I.S. + Gratis Batterij, UV en CP Filter (Zomer Promotie)

4.8/5 (29 Beoordelingen van Klanten)
€3699 €4099
Garantie Gratis 5 jaar garantie
Levering Definitieve prijzen geleverd overal in Nederland
Prijzen Prijsbelofte in Nederland
Nieuw Alle producten zijn nieuw

Specificatie

Met de mogelijkheid om sublieme beeldkwaliteit vast te leggen over de hele zoombereik van de lens, is de Lumix S 24-105mm f/4 de ideale dagelijkse professionele lens voor het vastleggen van alles van groothoekverzoeking tot middelgrote telefoto-portret Shots, maar komen echt op zichzelf bij het nemen van half levensgrote beelden met zijn macro-functie.
Zonder twijfel is de LUMIX S-R24105 de lens voor elk type fotografie en compatibiliteit met de 6-stop, 5-assige dual I.S. II -beeldstabilisatiesysteem van de Lumix S -serie, stelt u in staat om te blijven fotograferen, zelfs in de moeilijkste omstandigheden. Deze lens geeft u de kracht om zeer effectieve beelden vast te leggen, zelfs in het telefoto -bereik en is de eerste lens die Marco -opnamemogelijkheden biedt zonder een focusschakelmechanisme te vereisen.
Ontworpen voor de meest veeleisende fotografen, de Lumix S 24-105mm F4 biedt ultramoderne professionele fotokwaliteit en Auto Focus met hoge precisie met 4K-video-compatibiliteit om uw foto's van de dag tot dag naar het spectaculaire te transformeren.

Inhoud Van De Doos

S-R24105E-lens

Mensen Die Bekeken Hebben, Kochten Ook ...

Gerelateerde Producten