Producten

Sluiten ×

Sigma 70-200mm F2.8 DG OS HSM Sports (Nikon F) + Gratis UV en CP Filter (Zomer Promotie)

4.7/5 (43 Beoordelingen van Klanten)
€1349 €1499
Garantie Gratis 5 jaar garantie
Levering Definitieve prijzen geleverd overal in Nederland
Prijzen Prijsbelofte in Nederland
Nieuw Alle producten zijn nieuw

Specificatie

De F2.8 zoomlenzen zijn de essentiële apparatuur voor veel professionele fotografen. Vooral 70-200 mm F2.8 lenzen zullen naar verwachting op hun best presteren in verschillende uitdagende scènes, van nieuws tot sport, landschap en portretten. De Sigma 70-200mm F2.8 DG OS HSM | Sport heeft een hoge optische kwaliteit, een moeilijk ontwerp en uitstekende behandeling - alle functies die nodig zijn voor professionele fotografen en high -end amateurs. De allround, ultieme 70-200 mm F2.8 is nu beschikbaar.

Om de lens licht van gewicht te maken met behoud van robuustheid, wordt magnesium gebruikt om een ​​hoge mobiliteit te garanderen. Als lens uit de sportlijn zorgen de stof- en spatbestendige structuur samen met de water- en olie-repelerende coating op de voorlens, zelfs in de meest uitdagende schietomstandigheden. De Sigma 70–200mm F2.8 DG OS HSM | Sport bevat ook intelligente OS* met een versnellingssensor en het nieuwste algoritme dat in alle richtingen kan pannen. De high-speed AF, dankzij de HSM (Hyper Sonic Motor) met een bijgewerkt algoritme, legt onmiddellijke fotografiebeweging vast. De voor- en achterste lenzen bevatten een water- en olie-repellente coating waarmee water gemakkelijk kan worden weggevaagd en voorkomt dat olie en vet aan het oppervlak blijven plakken, zelfs in uitdagende schietomstandigheden. Tegelijkertijd wordt het onderhoud van het lensoppervlak eenvoudiger.

Deze lens heeft een zeer effectieve stof- en splash-proof structuur met speciale afdichting op de Mount-verbinding, handmatige focusring, zoomring en deksel Verbinding, waardoor fotografen in alle soorten weer kunnen werken. Deze lens bevat intelligent besturingssysteem dat het nieuwste algoritme aanneemt om een ​​beeldstabilisatie -effect van 4 stops te leveren. Om het gewicht geassocieerd met een hyper telefoto -lens te minimaliseren, wordt de lensvat gemaakt met een magnesiumlegering. Zowel lichtgewicht als zwaar, deze legering draagt ​​bij aan de uitstekende wendbaarheid van Sigma 70-200mm F2.8 DG OS HSM | Sport.

Inhoud Van De Doos

Lens Case, Lens Hood, Back Cap, Garantiekaart, handleiding, Sigma 70-200mm Sportlens Fit Nikon

Mensen Die Bekeken Hebben, Kochten Ook ...

Gerelateerde Producten