Producten

Sluiten ×

Sigma 35mm f1.4 DG HSM ART (Sony E) + Gratis UV Filter (Zomer Promotie)

4.8/5 (28 Beoordelingen van Klanten)
€849 €949
Garantie Gratis 5 jaar garantie
Levering Definitieve prijzen geleverd overal in Nederland
Prijzen Prijsbelofte in Nederland
Nieuw Alle producten zijn nieuw

Specificatie

Een van de beste creaties van Sigma tot nu toe, deze lens zet een nieuwe benchmark voor de prestaties en biedt kwaliteit die de verwachtingen op alle mogelijke manieren overschrijdt. Ontworpen met een focus op geavanceerde optische prestaties en overvloedige expressieve kracht, levert onze nieuwe kunstlijn een superieure beeldkwaliteit voor artistieke expressie op hoog niveau. Deze nieuwe lens belichaamt het concept van onze nieuwe kunstlenzen.

Onze kunstlijn levert hoog niveau artistieke kwaliteit Sigma is het organiseren van al zijn verwisselbare lenzen in drie productlijnen; Hedendaags, kunst en sport. Ontworpen met een focus op geavanceerde optische prestaties en overvloedige expressieve kracht, levert onze kunstlijn artistieke expressie op hoog niveau. Ontwikkeld met de maximale nadruk op artistieke aanraking, zijn onze Art Line -lenzen ontworpen om te voldoen aan de verwachtingen van gebruikers die een creatief, dramatisch resultaat boven compactheid en multifunctie waarderen. Samen met landschappen, portretten, stilleven, close-up en casual snaps zijn ze perfect voor het soort fotografie dat de innerlijke kunstenaar ontketent. Ideaal voor studiofotografie, ze bieden net zoveel expressieve reikwijdte bij het vastleggen van architectuur, sterrenhemel, onderwaterschoten en vele andere scènes. De Sigma 35mm F1.4 DG HSM is de eerste lens van de kunstlijn.

Onovertroffen optische prestaties om een ​​krachtige lens te actualiseren, een van de essentiële elementen is aberratiecorrectie. Deze lens bevat glazen elementen van FLD (F lage dispersie), die prestaties hebben die gelijk zijn aan fluoriet en SLD (speciale lage dispersie) glaselementen, en door de vermogensuitlijning van de lens te optimaliseren, zijn beide soorten aberratie gecorrigeerd. De lens bereikt ultrahoge beeldkwaliteit door het hele focusbereik. Ook worden door de juiste afstemming van asferische lenzen gecorrigeerd astigmatisme en veldkromming gecorrigeerd. Het resultaat is een superieure optimale resolutie, zelfs in perifere gebieden.

Aantrekkelijke blur -effectcorrectie van coma aberratie zorgde voor minder vervaging op een puntlichtbron in perifere gebieden, en de functie kan het beste worden gebruikt voor astrofotografie en verlichting. Het is ook mogelijk om een ​​aantrekkelijke vervaging te creëren voor de gebieden uit de focus. De asferische lenselementen die als eerste lens worden gebruikt, hebben perifere helderheid veiliggesteld terwijl ze vervorming corrigeren. Het afgeronde diafragma creëert een aantrekkelijke vervaging voor de buiten-focus gebieden van het beeld.

Flare en Ghosting bewust ontwerp om een ​​hoge weergave op deze vlaggenschiplens, flare en spook te bereiken, werden grondig gemeten vanaf een vroege Stage om een ​​optisch ontwerp vast te stellen dat bestand is tegen sterk invallende licht zoals achtergrondverlichting. De super multi-layer coating vermindert flare en spookt en biedt scherpe en hoog contrastbeelden, zelfs in verlichte omstandigheden.

Hyper Sonic Motor De HSM (Hyper Sonic Motor) zorgt voor hoge snelheid en stille AF en fulltime Handmatige focus overschrijven door rotatie van de focusring. Met het Enhanced AF -algoritme wordt soepeler AF bereikt.

Brass Made Bayonet Mount Deze lens bevat een messing gemaakte bajonetbevestiging die zowel hoge nauwkeurigheid als duurzaamheid heeft. Een speciale behandeling om de sterkte te versterken wordt op het oppervlak toegepast, waardoor het een grotere sterkte krijgt en het zeer resistent maakt tegen langdurig gebruik.

Gebruiksgemak De nieuwe productlijnen bevatten rubber voor het bevestigingsgedeelte van de geleverde lens kap. Voor een betere bruikbaarheid is het ontwerp van de lensdop en AF/MF -omschakelschakelaar verbeterd. Om een ​​hoge nauwkeurigheid van het product te garanderen, zijn alle metalen onderdelen en het nieuwe samengestelde materiaal, TSC (thermisch stabiele composiet), die een hoge affiniteit heeft met metalen onderdelen, intern gehuisvest.

evaluatie met Sigma's eigen MTF -meting meten Systeem A1 Sigma gebruikt om lensprestaties te meten met MTF -meetsystemen met behulp van conventionele sensoren. Ze hebben nu echter hun eigen eigen MTF (modulatieoverdrachtsfunctie) meetsysteem (A1) ontwikkeld met behulp van 46-megapixel Foveon Direct beeldsensoren. Zelfs eerder niet-detecteerbare hoogfrequente details vallen nu binnen het bestek van hun kwaliteitscontrole-inspecties. Alle Sigma 35mm F1.4 DG HSM -lenzen worden gecontroleerd met behulp van de A1 voordat ze de fabriek verlaten.

Made in Japan alle productie van Sigma, tot aan schimmels en onderdelen worden uitgevoerd onder een geïntegreerde productiesysteem, volledig in Japan. Sigma is nu een van de weinige fabrikanten wier producten uitsluitend in Japan zijn gemaakt. Hun verfijnde producten hebben over de hele wereld tevreden professionals en liefhebbers van fotografie tevreden, omdat de productie is gebaseerd op echt vakmanschap, ondersteund door de passie en trots van hun experts. Bevestig een USB -dok aan het mountgedeelte van uw lens, net zoals u uw camera aan de lens bevestigt. Gebruik de meegeleverde USB -kabel en maak verbinding met een computer met de speciale software Sigma Optimization Pro geïnstalleerd. Raadpleeg de handleiding van Sigma Optimization Pro

voor meer informatie over het bedienen van het product.

Inhoud Van De Doos

Sigma 35 mm f/1,4 dg HSM
Lens -kap
Gebrachte opgevulde kast
Voor- en achterste doppen
Instructiehandleiding
Garantiekaart

Mensen Die Bekeken Hebben, Kochten Ook ...

Gerelateerde Producten